Biljett sökning

Hitta Syros Vathi färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Syros till Vathi som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Syros till Vathi färja! Se nedan för information om Syros Vathi färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Syros till Vathi

Guide till Syros

Syros är en grekisk ö i Kykladerna i Egeiska havet, fylld med traditionell grekisk charm. Den har fantastiska stränder och arkitektur som är en magnet för besökare. Hamnen i Syros erbjuder anslutningar till andra öar i Kykladerna med grundläggande passageraranläggningar.

Guide till Vathi

Vathi är en stad på ön Samos som ligger i norra Egeiska havet i Grekland, det är en huvudstad och den största staden på ön. Vathi är en av två portar på Samos som ligger på den östra delen av ön. Känd för sitt kristallklara vatten och grönskande terräng och det är ett populärt turistmål. Huvudstaden ligger vid hamnen, som sträcker sig ut till en vacker vik.

Hitta alternativ till Syros Vathi färjor