Biljett sökning

Hitta Tallinn Helsingfors färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Tallinn till Helsingfors med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Tallinn till Helsingfors. För mer information och en snabb offert på Tallinn Helsingfors färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Tallinn Helsingfors vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Tallinn till Helsingfors

  • Tallink Silja
    8 dagligen Tallinn Helsingfors Färjor (2h 0m)
  • Viking Line
    3 dagligen Tallinn Helsingfors Färjor (2h 30m)
  • Eckerö Line
    16 avgångar per vecka Tallinn Helsingfors Färjor (2h 15m)

Guide till Tallinn

Tallinn är huvudstaden och största staden i Estland, som ligger på den norra kusten av landet på kusten av Finska viken. Tallinn är den äldsta huvudstaden i norra Europa. Tallinn är den största och mest utvecklade gods-och passagerarhamnen i Baltikum. Färjehamnen ligger nära den stora staden och erbjuder alla faciliteter för passagerare, inklusive buss-och tågförbindelser.

Guide till Helsingfors

Helsingfors är huvudstad och största staden i Finland som ligger på stranden av den finska viken i Östersjön. Helsingfors är den mest trafikerade hamnen i Finland med flera passagerarterminaler. Det är över en miljon passagerare som passerar Helsingfors årligen. Terminalerna är väl utrustade med alla passageraranläggningar och har goda förbindelser med tåg, buss och väg.

Hitta alternativ till Tallinn Helsingfors färjor