Biljett sökning

Hitta Tanger Tarifa färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Tanger till Tarifa med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Tanger till Tarifa. För mer information och en snabb offert på Tanger Tarifa färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Tanger Tarifa vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Tanger till Tarifa

  • FRS
    11 dagligen Tanger Tarifa Färjor (1h 0m)
  • Inter Shipping
    36 avgångar per vecka Tanger Tarifa Färjor (1h 0m)

Guide till Tanger

Tanger är en stad i norra Marocko, som ligger på den nordafrikanska kusten. Hamnen i Tanger är idag den största i Medelhavet och har därför oöverträffande anläggningar för passagerare som passerar. Väg tillgångar är väl skyltad från den stora staden.

Guide till Tarifa

Tafifa är en liten stad i provinsen Cadiz på den sydligaste delen av Spanien. Staden ligger i sundet i Gibraltar. Känd för sin vilda kusten som har gett namnet "Surfers Paradise". Tarifa har fortfarande en traditionell och relativt orörd liten fiskeby. Tarifas hamn erbjuder det snabbaste anslutningarna till Marocko och är beläget i södra delen av staden som erbjuder grundläggande passageraranläggningar.

Hitta alternativ till Tanger Tarifa färjor