Biljett sökning

Hitta Tilos Astypalea färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Tilos till Astypalea som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Tilos till Astypalea färja! Se nedan för information om Tilos Astypalea färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Tilos till Astypalea

Guide till Tilos

Tilos är en liten grekisk ö i Egeiska havet, en del av Tolvöarna mellan Kos och Rhodos. Tilos är traditionellt en liten fiskehamn med ett litet vägnät över hela ön, vilket är bäst utforskas till fots. Hamnen i Tilos är liten med grundläggande tjänster.

Guide till Astypalea

Astypalea tillhör Tolvöarna i sydöstra delen av Egeiska havet. Ön liknar formen av en fjäril och den är känd av lokalbefolkningen som "bank of Gods". Det finns regelbundna färjor till och från Aten och de omgivande öar. På Astypalea finns det kollektivtrafik som är lättillgänglig samt bil-och motorcykeluthyrning.

Hitta alternativ till Tilos Astypalea färjor