Biljett sökning

Hitta Tilos Ayios Kirikos färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Tilos till Ayios Kirikos med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Tilos till Ayios Kirikos. För mer information och en snabb offert på Tilos Ayios Kirikos färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Tilos Ayios Kirikos vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Tilos till Ayios Kirikos

Guide till Tilos

Tilos är en liten grekisk ö i Egeiska havet, en del av Tolvöarna mellan Kos och Rhodos. Tilos är traditionellt en liten fiskehamn med ett litet vägnät över hela ön, vilket är bäst utforskas till fots. Hamnen i Tilos är liten med grundläggande tjänster.

Guide till Ayios Kirikos

Agios Kirikos, som är huvudstad på Ikaria, ligger på den sydöstra kusten och grundades av sjömän för cirka 300 år sedan. Alla offentliga tjänster på ön finns vid hamnen, liksom regelbunden färjetrafik som ansluter till de omgivande öarna.

Hitta alternativ till Tilos Ayios Kirikos färjor