Biljett sökning

Hitta Tinos Heraklion färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Tinos till Heraklion som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Tinos till Heraklion färja! Se nedan för information om Tinos Heraklion färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Tinos till Heraklion

Guide till Tinos

Tinos är en grekisk ö i Egeiska havet, den är fortfarande nästan orörd av turismen. Det finns två portar i Tinos för fot och bil passagerarfärjor. Det finns olika sorters faciliteter i den närbelägna staden.

Guide till Heraklion

Heraklion är den största staden och huvudstad på ön Kreta i Grekland. Heraklion är en viktig sjöfart och hamnen, som är belägen centralt på nordöstra kusten av Kreta. Det är lätt att nå med bil eller kollektivtrafik. Hamnen har omfattande faciliteter som är tillgängliga för besökande passagerare samt restauranger och shopping inom gångavstånd.

Hitta alternativ till Tinos Heraklion färjor