Biljett sökning

Hitta Toulon Porto Torres färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Toulon till Porto Torres överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Toulon till Porto Torres på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Toulon Porto Torres färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Toulon Porto Torres färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Toulon Porto Torres länkarna nedan.

Färjor från Toulon till Porto Torres

  • Corsica Ferries
    3 avgångar per vecka Toulon Porto Torres Färjor (8h 5m)

Guide till Toulon

Toulon är en stad i södra Frankrike och en militär hamn vid Medelhavskusten med en stor fransk flottbas. Toulon är en viktig bas för marin konstruktionen, fiske och hem till den franska flottans hangarfartyg. Den livliga hamnen har en gångväg som tar passagerarna direkt till stadens centrum med tillgång till kollektivtrafik och vägar till de stora motorvägssystemet.

Guide till Porto Torres

Porto Torres är en stad vid kusten på nordvästra Sardinien. Hamnen i Porto Torres är grundläggande och har minimala passageraranläggningar, men på grund av närheten till den största staden, så finna alla bekvämligheter bara en kort promenad bort med tillgång till lokala vägar och kollektivtrafik.

Hitta alternativ till Toulon Porto Torres färjor