Biljett sökning

Hitta Travemünde Helsingfors färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Travemünde till Helsingfors med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Travemünde till Helsingfors rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Travemünde Helsingfors färjor som inkluderar tidtabeller, Travemünde Helsingfors färjepriser och info hur man bokar Travemünde Helsingfors färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Helsingfors till Travemünde sida!

Färjor från Travemünde till Helsingfors

  • Finnlines
    6 avgångar per vecka Travemünde Helsingfors Färjor (29h 0m)

Guide till Travemünde

Travemünde ligger vid mynningen av floden Trave i Tyskland. Den vackra badort är Tysklands största hamnen vid Östersjön med den äldsta fyren på den baltiska kusten. Färjehamnen ligger i den södra delen av staden med lätt tillgång direkt från Autobahn.

Guide till Helsingfors

Helsingfors är huvudstad och största staden i Finland som ligger på stranden av den finska viken i Östersjön. Helsingfors är den mest trafikerade hamnen i Finland med flera passagerarterminaler. Det är över en miljon passagerare som passerar Helsingfors årligen. Terminalerna är väl utrustade med alla passageraranläggningar och har goda förbindelser med tåg, buss och väg.

Hitta alternativ till Travemünde Helsingfors färjor