Biljett sökning

Hitta Vathi Kos färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Vathi till Kos med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Vathi till Kos rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Vathi Kos färjor som inkluderar tidtabeller, Vathi Kos färjepriser och info hur man bokar Vathi Kos färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Kos till Vathi sida!

Färjor från Vathi till Kos

Guide till Vathi

Vathi är en stad på ön Samos som ligger i norra Egeiska havet i Grekland, det är en huvudstad och den största staden på ön. Vathi är en av två portar på Samos som ligger på den östra delen av ön. Känd för sitt kristallklara vatten och grönskande terräng och det är ett populärt turistmål. Huvudstaden ligger vid hamnen, som sträcker sig ut till en vacker vik.

Guide till Kos

Kos är en grekisk ö i Dodcanese gruppen och är den näst största i ögruppen efter Rhodos. Känd för att vara ett populärt turistmål med sin vackra stad och vackra stränder. Kos hamn ligger i Kos stad i den nordöstra delen av ön och är en livlig stad med manga aktiviteter. Hamnen har regelbundna förbindelser med fastlandet och de övriga Tolvöarna, med bra faciliteter och anslutningar till kollektivtrafik.

Hitta alternativ till Vathi Kos färjor