Biljett sökning

Hitta Vathi Pireus färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Vathi till Pireus som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Vathi till Pireus färja! Se nedan för information om Vathi Pireus färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Vathi till Pireus

Guide till Vathi

Vathi är en stad på ön Samos som ligger i norra Egeiska havet i Grekland, det är en huvudstad och den största staden på ön. Vathi är en av två portar på Samos som ligger på den östra delen av ön. Känd för sitt kristallklara vatten och grönskande terräng och det är ett populärt turistmål. Huvudstaden ligger vid hamnen, som sträcker sig ut till en vacker vik.

Guide till Pireus

Pireus är en hamnstad som ligger i regionen Attika i Grekland. Pireus är den mest trafikerade hamnen i Grekland och det största i Europa, som betjänar miljontals passagerare varje år. Färjeterminalen erbjuder enastående faciliteter för att rymma antalet besökare och täta buss-och tågtrafik direkt i terminalen.

Hitta alternativ till Vathi Pireus färjor