Biljett sökning

Hitta Vathi Rhodos färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Vathi till Rhodos överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Vathi till Rhodos på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Vathi Rhodos färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Vathi Rhodos färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Vathi Rhodos länkarna nedan.

Färjor från Vathi till Rhodos

Guide till Vathi

Vathi är en stad på ön Samos som ligger i norra Egeiska havet i Grekland, det är en huvudstad och den största staden på ön. Vathi är en av två portar på Samos som ligger på den östra delen av ön. Känd för sitt kristallklara vatten och grönskande terräng och det är ett populärt turistmål. Huvudstaden ligger vid hamnen, som sträcker sig ut till en vacker vik.

Guide till Rhodos

Rhodos ligger i delen av östra Egeiska havet, den största av Tolvöarna i Grekland. Färjehamnen till ön ligger vid nordöstra änden av den gamla staden och välkomnar tusentals passagerare under hela året. Anläggningarna i hamnen är bra och tillgången till Rhodos många sevärdheter och resorts är lätt att nå med alla transportmedel. Den medeltida staden utsågs till ett av världsarven år 1988.

Hitta alternativ till Vathi Rhodos färjor