Biljett sökning

Hitta Venedig Ancona färjor på Ferries.se

På Ferries.se är det enkelt att hitta det billigaste priset för Färjor från Venedig till Ancona med alla de stora färjerederierna mellan Venedig till Ancona!

För att se erbjudanden, kan ni enkelt välja er överfart och antalet passagerare och sedan tryck på sök för och se vad som finns mellan Venedig Ancona.

För alternativa överfarter, klicka på någon av Venedig eller Ancona länkarna på denna sida.

Färjor från Venedig till Ancona

  • Minoan Lines
    4 avgångar per vecka Venedig Ancona Färjor (6h 0m)

Guide till Venedig

Venedig är en stad i nordöstra Italien, väl känt för ligga på flera öar med ett antal kanaler och broar. Hela staden är döpt som ett världsarv, känd för att vara en hisnande skönhet med sin arkitektur. Den livliga hamnen i Venedig ligger nära alla sevärdheter, och vatten taxi och transfer avgår från hamnen under hela dagen. Känd för St Marks basilikan och Markusplatsen. Det är det ett populärt turistmål med sin skönhet är ett stort turistmål.

Guide till Ancona

Ancona ligger på den östra kusten av Italien och är hem till en av de mest trafikerade hamnar i Italien och Adriatiska havet. Ancona hamn är mycket populär bland turister och tusentals människor anländer varje år via färja för att upptäcka kulturen och atmosfären i Ancona.

Hitta alternativ till Venedig Ancona färjor