Biljett sökning

Hitta Vulcano Lipari färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Vulcano till Lipari överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Vulcano till Lipari på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Vulcano Lipari färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Vulcano Lipari färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Vulcano Lipari länkarna nedan.

Färjor från Vulcano till Lipari

Guide till Vulcano

Vulcano är en del av de Eoliska öarna i norra Sicilien i Italien. Ön har flera vulkaniska centra, bland annat en av fyra aktiva vulkaner i Italien. Den vackra lilla ön har ett underskönt landskap och är känd för sina bad. Färjehamnen på ön är lätt att nå med väl skyltade vägar och det finns rimliga passageraranläggningar inom hamnen.

Guide till Lipari

Lipari är den största av de Eoliska öarna i Tyrrenska havet utanför norra kusten av Sicilien. Historiskt är den viktigaste industrin i Lipari pimpsten, som också levereras internationellt. Den lilla hamnen i Lipari erbjuder ett bra utbud av faciliteter för passagerare som besöker ön.

Hitta alternativ till Vulcano Lipari färjor