Biljett sökning

Hitta Vulcano Panarea färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Vulcano till Panarea med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Vulcano till Panarea. För mer information och en snabb offert på Vulcano Panarea färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Vulcano Panarea vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Vulcano till Panarea

Guide till Vulcano

Vulcano är en del av de Eoliska öarna i norra Sicilien i Italien. Ön har flera vulkaniska centra, bland annat en av fyra aktiva vulkaner i Italien. Den vackra lilla ön har ett underskönt landskap och är känd för sina bad. Färjehamnen på ön är lätt att nå med väl skyltade vägar och det finns rimliga passageraranläggningar inom hamnen.

Guide till Panarea

Panarea är den näst minsta av de åtta Eoliska öarna på Siciliens kust, och kan endast nås med färja. Ön saknar vägar och bara 300 invånare, så att hitta hamnen är mycket enkel. Färjehamnen har begränsade faciliteter, men är omgivet av restauranger och kaféer som ligger inom gångavstånd. Ön har blivit en populär destination för kändisar gömmer sig från paparazzi för en lugn semester.

Hitta alternativ till Vulcano Panarea färjor