Biljett sökning

Hitta Vulcano Stromboli färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Vulcano till Stromboli överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Vulcano till Stromboli på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Vulcano Stromboli färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Vulcano Stromboli färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Vulcano Stromboli länkarna nedan.

Färjor från Vulcano till Stromboli

Guide till Vulcano

Vulcano är en del av de Eoliska öarna i norra Sicilien i Italien. Ön har flera vulkaniska centra, bland annat en av fyra aktiva vulkaner i Italien. Den vackra lilla ön har ett underskönt landskap och är känd för sina bad. Färjehamnen på ön är lätt att nå med väl skyltade vägar och det finns rimliga passageraranläggningar inom hamnen.

Guide till Stromboli

Stromboli är en liten ö utanför Siciliens kust i Tyrrenska havet, en av de åtta Eoliska öarna. Stromboli är hem till en av tre aktiva vulkanerna i Italien och ligger på den vulkaniska bågen norr om Sicilien. Hamnen i Stromboli är väl skyltad via vägen runt den lilla ön, och det finns ett bra utbud av passageraranläggningar inom hamnen.

Hitta alternativ till Vulcano Stromboli färjor