Biljett sökning

Hitta Almeria Melilla färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Almeria till Melilla som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Almeria till Melilla färja! Se nedan för information om Almeria Melilla färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Almeria till Melilla

  • Balearia
    1 1 Veckovis Almeria Melilla Ferry (6h 1m)
  • Trasmediterranea
    2 avgångar per vecka Almeria Melilla Färjor (8h 1m)

Guide till Almeria

Almeria är en stad i Andalusien i Spanien. Almeria har en hektisk hamn vid foten av en fantastisk arabisk fästning och är en verksam inkörsport för besökare från Marocko. Almeria är en vacker orörd stad med en fantastisk kust och orörda stränder.

Guide till Melilla

Melilla är en stad i Spanien och en exklav på den norra kusten av Marocko, och en av två permanenta bebodda spanska territorier på Afrikas fastland. Melilla hamnen är belägen i centrum av staden och är förbisedd av gamla staden. Melilla port har ett bra utbud av passagerarfaciliteter och ligger bara en kort promenad från den huvudsakliga staden.

Hitta alternativ till Almeria Melilla färjor