Biljett sökning

Hitta Malaga Melilla färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Malaga till Melilla med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Malaga till Melilla rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Malaga Melilla färjor som inkluderar tidtabeller, Malaga Melilla färjepriser och info hur man bokar Malaga Melilla färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Melilla till Malaga sida!

Färjor från Malaga till Melilla

  • Balearia
    7 avgångar per vecka Malaga Melilla Färjor (8h 0m)
  • Trasmediterranea
    6 avgångar per vecka Malaga Melilla Färjor (6h 15m)

Guide till Malaga

Hamnen i Malaga är en internationell hamnstad som ligger i staden Malaga i södra Spanien på Costa Del Sol. Hamnen är en internationell hamnstad och populära fiskehamnen, och ligger i en vik, som skyddas av formen på dess kust. Hamnen är en viktig hamn för kryssningspassagerare och har goda förbindelser till motorvägsnätet.

Guide till Melilla

Melilla är en stad i Spanien och en exklav på den norra kusten av Marocko, och en av två permanenta bebodda spanska territorier på Afrikas fastland. Melilla hamnen är belägen i centrum av staden och är förbisedd av gamla staden. Melilla port har ett bra utbud av passagerarfaciliteter och ligger bara en kort promenad från den huvudsakliga staden.

Hitta alternativ till Malaga Melilla färjor