Biljett sökning

Hitta Anafi Heraklion färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Anafi till Heraklion med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Anafi till Heraklion rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Anafi Heraklion färjor som inkluderar tidtabeller, Anafi Heraklion färjepriser och info hur man bokar Anafi Heraklion färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Heraklion till Anafi sida!

Färjor från Anafi till Heraklion

  • Anek Lines
    1 1 Veckovis Anafi Heraklion Ferry (4h 10m)

Guide till Anafi

Anafi är en grekisk ö i Kykladerna strax öster om Santorini. Denna vackra ö har en befolkning på under 300 människor, och är så liten att man enkelt kan gå från ena sidan till den andra. Anafi kan endast nås via båt eller färja till den lilla hamnen med regelbundna och pålitliga tjänster till och från fastlandet, hamnen erbjuder enkel tillgång till busstrafik för att utforska Anafi.

Guide till Heraklion

Heraklion är den största staden och huvudstad på ön Kreta i Grekland. Heraklion är en viktig sjöfart och hamnen, som är belägen centralt på nordöstra kusten av Kreta. Det är lätt att nå med bil eller kollektivtrafik. Hamnen har omfattande faciliteter som är tillgängliga för besökande passagerare samt restauranger och shopping inom gångavstånd.

Hitta alternativ till Anafi Heraklion färjor