Biljett sökning

Hitta Ancona Venedig färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Ancona till Venedig med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Ancona till Venedig rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Ancona Venedig färjor som inkluderar tidtabeller, Ancona Venedig färjepriser och info hur man bokar Ancona Venedig färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Venedig till Ancona sida!

Färjor från Ancona till Venedig

  • Minoan Lines
    3 avgångar per vecka Ancona Venedig Färjor (6h 30m)

Guide till Ancona

Ancona ligger på den östra kusten av Italien och är hem till en av de mest trafikerade hamnar i Italien och Adriatiska havet. Ancona hamn är mycket populär bland turister och tusentals människor anländer varje år via färja för att upptäcka kulturen och atmosfären i Ancona.

Guide till Venedig

Venedig är en stad i nordöstra Italien, väl känt för ligga på flera öar med ett antal kanaler och broar. Hela staden är döpt som ett världsarv, känd för att vara en hisnande skönhet med sin arkitektur. Den livliga hamnen i Venedig ligger nära alla sevärdheter, och vatten taxi och transfer avgår från hamnen under hela dagen. Känd för St Marks basilikan och Markusplatsen. Det är det ett populärt turistmål med sin skönhet är ett stort turistmål.

Hitta alternativ till Ancona Venedig färjor