Biljett sökning

Hitta Barcelona Ciutadella färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Barcelona till Ciutadella med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Barcelona till Ciutadella rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Barcelona Ciutadella färjor som inkluderar tidtabeller, Barcelona Ciutadella färjepriser och info hur man bokar Barcelona Ciutadella färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Ciutadella till Barcelona sida!

Färjor från Barcelona till Ciutadella

  • Balearia
    10 avgångar per vecka Barcelona Ciutadella Färjor (6h 0m)

Guide till Barcelona

Barcelona är huvudstad i Katalonien och den näst största staden i Spanien. Idag är staden världsledande inom turism och handel, och är ett av världens största globala städer. Barcelona är också en stor knutpunkt med en av Europas viktigaste hamnar, anslutningar till de omfattande motorvägarna och höghastighetståg som ansluter till Spanien, Frankrike och övriga Europa.

Guide till Ciutadella

Ciutadella är en stad på västra Menorca och är en av Balearerna. Den medeltida staden har sin egen pittoreska hamnen och hamnen har fantastiska restauranger och caféer. Den stora hamnen har omfattande faciliteter och tjänster och regelbundna bussförbindelser till stora delar av Menorca.

Hitta alternativ till Barcelona Ciutadella färjor