Biljett sökning

Hitta Bari Durres färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Bari till Durres med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Bari till Durres rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Bari Durres färjor som inkluderar tidtabeller, Bari Durres färjepriser och info hur man bokar Bari Durres färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Durres till Bari sida!

Färjor från Bari till Durres

Guide till Bari

Bari är en huvudstad vid Adriatiska havet i Italien och är känd som en student stad. Bari har många historiska arkitekturer. Staden har två hamnar, den gamla hamnen och den nya hamnen. Den gamla porten används för fiskefartyg och den nya är välutrustad för alla storlekar av fartyg. Färjeterminalen har turistanläggningar, bank, shopping och tillgång till all kollektivtrafik.

Guide till Durres

Durres är den näst största staden i Albanien och ligger på den centrala albanska kusten. Durres hamn är den största hamnen i Albanien med goda förbindelser till Italien och tillgång till alla större vägnät. Hamnen har bra passagerar faciliteter och är lättillgängligt via kollektivtrafik.

Hitta alternativ till Bari Durres färjor