Biljett sökning

Hitta Bari Bar färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Bari till Bar med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Bari till Bar rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Bari Bar färjor som inkluderar tidtabeller, Bari Bar färjepriser och info hur man bokar Bari Bar färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Bar till Bari sida!

Färjor från Bari till Bar

  • Jadrolinija
    2 avgångar per vecka Bari Bar Färjor (10h 0m)

Guide till Bari

Bari är en huvudstad vid Adriatiska havet i Italien och är känd som en student stad. Bari har många historiska arkitekturer. Staden har två hamnar, den gamla hamnen och den nya hamnen. Den gamla porten används för fiskefartyg och den nya är välutrustad för alla storlekar av fartyg. Färjeterminalen har turistanläggningar, bank, shopping och tillgång till all kollektivtrafik.

Guide till Bar

Bar är en kuststad och den största hamnstaden i Montenegro. Staden lockar många turister, eftersom det är känt för att vara en av de soligaste stället i Medelhavet. Bar är rikt på historia med legender om älvor i grottor samt dess fantastiska och varierande växtlighet. Hamnen i sig är den mest känd av staden med snabb och enkel tillgång till all kollektivtrafik.

Hitta alternativ till Bari Bar färjor