Biljett sökning

Hitta Bari Korfu färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Bari till Korfu med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Bari till Korfu rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Bari Korfu färjor som inkluderar tidtabeller, Bari Korfu färjepriser och info hur man bokar Bari Korfu färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Korfu till Bari sida!

Färjor från Bari till Korfu

Guide till Bari

Bari är en huvudstad vid Adriatiska havet i Italien och är känd som en student stad. Bari har många historiska arkitekturer. Staden har två hamnar, den gamla hamnen och den nya hamnen. Den gamla porten används för fiskefartyg och den nya är välutrustad för alla storlekar av fartyg. Färjeterminalen har turistanläggningar, bank, shopping och tillgång till all kollektivtrafik.

Guide till Korfu

Korfu är en grekisk ö i Joniska havet och den näst största av de Joniska öarna. Korfu har några av Greklands vackraste stränder, vilket gör det till ett populärt turistmål. Korfu hamn är mycket väl organiserad, men har begränsade faciliteter med de flesta tjänster och kollektivtrafik som finns inom gångavstånd från hamnen.

Hitta alternativ till Bari Korfu färjor