Biljett sökning

Hitta Venedig Korfu färjor på Ferries.se

På Ferries.se är det enkelt att hitta det billigaste priset för Färjor från Venedig till Korfu med alla de stora färjerederierna mellan Venedig till Korfu!

För att se erbjudanden, kan ni enkelt välja er överfart och antalet passagerare och sedan tryck på sök för och se vad som finns mellan Venedig Korfu.

För alternativa överfarter, klicka på någon av Venedig eller Korfu länkarna på denna sida.

Färjor från Venedig till Korfu

  • Minoan Lines
    4 avgångar per vecka Venedig Korfu Färjor (25h 30m)

Guide till Venedig

Venedig är en stad i nordöstra Italien, väl känt för ligga på flera öar med ett antal kanaler och broar. Hela staden är döpt som ett världsarv, känd för att vara en hisnande skönhet med sin arkitektur. Den livliga hamnen i Venedig ligger nära alla sevärdheter, och vatten taxi och transfer avgår från hamnen under hela dagen. Känd för St Marks basilikan och Markusplatsen. Det är det ett populärt turistmål med sin skönhet är ett stort turistmål.

Guide till Korfu

Korfu är en grekisk ö i Joniska havet och den näst största av de Joniska öarna. Korfu har några av Greklands vackraste stränder, vilket gör det till ett populärt turistmål. Korfu hamn är mycket väl organiserad, men har begränsade faciliteter med de flesta tjänster och kollektivtrafik som finns inom gångavstånd från hamnen.

Hitta alternativ till Venedig Korfu färjor