Biljett sökning

Hitta Bilbao Rosslare färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Bilbao till Rosslare med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Bilbao till Rosslare rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Bilbao Rosslare färjor som inkluderar tidtabeller, Bilbao Rosslare färjepriser och info hur man bokar Bilbao Rosslare färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Rosslare till Bilbao sida!

Färjor från Bilbao till Rosslare

Guide till Bilbao

Bilbao är en kommun och en stad som är belägen i norra Spanien. Den historiska porten är ett kommersiellt hamn center som tar emot tusentals passagerare och frakt under hela året, vilket gör den till en av de fem största hamnarna i Spanien. Hem till den berömda Bilbao Guggenheim Museum, är det spårvagns systemet som är perfekt för att utforska staden och bra förbindelser till det europeiska vägnätet och avgiftsbelagda vägar till resten av Spanien.

Guide till Rosslare

Rosslare är en vacker kuststad i grevskapet Wexford och är hem till Irlands näst största passagerarfärja hamn. Hamnen och passagerarterminalen har ett bra utbud av faciliteter och tjänster med anslutningar med buss och tåg som går direkt till hamnen. De viktigaste motorvägarna från Dublin och Kilkenny är väl skyltade till passagerarterminalen.

Hitta alternativ till Bilbao Rosslare färjor