Biljett sökning

Hitta Calais Dover färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Calais till Dover med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Calais till Dover rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Calais Dover färjor som inkluderar tidtabeller, Calais Dover färjepriser och info hur man bokar Calais Dover färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Dover till Calais sida!

Färjor från Calais till Dover

Guide till Calais

Calais är en stad och en stor färjehamn i norra Frankrike med utsikt över sundet Dover, den smalaste punkten i Engelska kanalen, och den närmasta fransk staden till England. Calais är också en betydande fiskehamn och ett centrum för fisk marknadsföring. Förutom att vara en stor färjehamn, är kanaltunneln också direkt kopplad från Folkestone, liksom hamnen, har staden tre järnvägsterminaler och lokala bussförbindelser vilket ger enkel tillgång till den gamla och nya staden samt direktanslutning till motorvägen.

Guide till Dover

Dover ligger på den sydöstra kusten av England i grevskapet Kent. Känd för sina vita klippor, Dover Castle och naturligtvis sin populära hamnen. Dover har goda förbindelser till Englands motorvägsnätet och tågstationen (Dover Priory), linjetrafik som förbinder med London och resten av Storbritannien järnvägsnätet.

Hitta alternativ till Calais Dover färjor