Biljett sökning

Hitta Dover Calais färjor på Ferries.se

På Ferries.se är det enkelt att hitta det billigaste priset för Färjor från Dover till Calais med alla de stora färjerederierna mellan Dover till Calais!

För att se erbjudanden, kan ni enkelt välja er överfart och antalet passagerare och sedan tryck på sök för och se vad som finns mellan Dover Calais.

För alternativa överfarter, klicka på någon av Dover eller Calais länkarna på denna sida.

Färjor från Dover till Calais

Guide till Dover

Dover ligger på den sydöstra kusten av England i grevskapet Kent. Känd för sina vita klippor, Dover Castle och naturligtvis sin populära hamnen. Dover har goda förbindelser till Englands motorvägsnätet och tågstationen (Dover Priory), linjetrafik som förbinder med London och resten av Storbritannien järnvägsnätet.

Guide till Calais

Calais är en stad och en stor färjehamn i norra Frankrike med utsikt över sundet Dover, den smalaste punkten i Engelska kanalen, och den närmasta fransk staden till England. Calais är också en betydande fiskehamn och ett centrum för fisk marknadsföring. Förutom att vara en stor färjehamn, är kanaltunneln också direkt kopplad från Folkestone, liksom hamnen, har staden tre järnvägsterminaler och lokala bussförbindelser vilket ger enkel tillgång till den gamla och nya staden samt direktanslutning till motorvägen.

Hitta alternativ till Dover Calais färjor