Biljett sökning

Hitta Dover Dunkerque färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Dover till Dunkerque som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Dover till Dunkerque färja! Se nedan för information om Dover Dunkerque färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Dover till Dunkerque

Guide till Dover

Dover ligger på den sydöstra kusten av England i grevskapet Kent. Känd för sina vita klippor, Dover Castle och naturligtvis sin populära hamnen. Dover har goda förbindelser till Englands motorvägsnätet och tågstationen (Dover Priory), linjetrafik som förbinder med London och resten av Storbritannien järnvägsnätet.

Guide till Dunkerque

Dunkerque ligger i norra Frankrike, inte långt ifrån gränsen till Belgien och tvärs över kanalen från Dover. Hamnen i Dunkerque är Frankrikes tredje största på grund av sitt läge och enkel tillgång för passagerare. Den största passagerarterminalen är mycket välutrustad med restauranger, butiker och barnområden samt god tillgång till andra transportanläggningar och två stora köpcentra i närheten.

Hitta alternativ till Dover Dunkerque färjor