Biljett sökning

Hitta Folkestone Calais tåg på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka tåg från Folkestone till Calais med Eurotunnel.

Att hitta billiga överfarter mellan Folkestone Calais Tåg hade inte kunnat vara enklare än på Ferries.se! För att hitta mer info om överfarter från Folkestone Calais tåg som inkluderar tidtabeller, Folkestone Calais priser och info hur man bokar Folkestone Calais biljetter. Får ni välja rutt, antalet passagerare (inklusiver föraren), och tryck på sök.

Om ni vill åka en annan rutt, får ni klicka på Folkestone Calais alernativ länken.

Åka en annan väg? Besök då vår Tåg från Calais till Folkestone sida!

Folkestone Calais Tåg

  • Eurotunnel
    37 dagligen Folkestone Calais avgångar (0h 35m)

Guide till Folkestone

Folkestone är en stad och huvudsakligen en hamn i Engelska kanalen i sydöstra England. Hamnen byggdes i början av 1900-talet runt den ursprungliga fiskehamnen och har sedan dess blivit en hektisk gods-och passagerarfärjehamn. Staden är hem till Kent Battle of Britain Museum och har en egen travbana. Från hamnen i Folkestone finns det enkel tillgång till motorvägar och järnvägsnät som gör det enkelt att utforska den vackra landsbygden i Kent känd som "The Garden of England”.

Guide till Calais

Calais är en stad och en stor färjehamn i norra Frankrike med utsikt över sundet Dover, den smalaste punkten i Engelska kanalen, och den närmasta fransk staden till England. Calais är också en betydande fiskehamn och ett centrum för fisk marknadsföring. Förutom att vara en stor färjehamn, är kanaltunneln också direkt kopplad från Folkestone, liksom hamnen, har staden tre järnvägsterminaler och lokala bussförbindelser vilket ger enkel tillgång till den gamla och nya staden samt direktanslutning till motorvägen.

Hitta alternativ till Folkestone Calais färjor