Biljett sökning

Hitta Dubrovnik Bari färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Dubrovnik till Bari överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Dubrovnik till Bari på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Dubrovnik Bari färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Dubrovnik Bari färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Dubrovnik Bari länkarna nedan.

Färjor från Dubrovnik till Bari

  • Jadrolinija
    3 avgångar per vecka Dubrovnik Bari Färjor (7h 30m)

Guide till Dubrovnik

Dubrovnik är en stad vid kusten av Kroatien och en stor hamn för kryssningsfartyg och färjor. Staden har mycket kultur och historia och upptäcks bäst till fots. Den gamla staden har skyddats av stadsmuren i tusentals år och är fodrad med fort och bastioner som har gett den sin ståndpunkt av ett världsarv som en av de bäst bevarade medeltida städer.

Guide till Bari

Bari är en huvudstad vid Adriatiska havet i Italien och är känd som en student stad. Bari har många historiska arkitekturer. Staden har två hamnar, den gamla hamnen och den nya hamnen. Den gamla porten används för fiskefartyg och den nya är välutrustad för alla storlekar av fartyg. Färjeterminalen har turistanläggningar, bank, shopping och tillgång till all kollektivtrafik.

Hitta alternativ till Dubrovnik Bari färjor