Biljett sökning

Hitta Rovinj Venedig färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Rovinj till Venedig med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Rovinj till Venedig. För mer information och en snabb offert på Rovinj Venedig färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Rovinj Venedig vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Rovinj till Venedig

  • Venezia Lines
    7 avgångar per vecka Rovinj Venedig Färjor (3h 45m)

Guide till Rovinj

Rovinj är en stad i Istriens län i Kroatien, belägen på norra Adriatiska havet, det är en populär turist-och fiskehamn. Den pittoreska staden Rovinj har fortfarande en traditionell italiensk känsla med små kullerstensgator och strandpromenader. Färjehamnen erbjuder en rad faciliteter för besökare och centrumet är nära för passagerare som vill utforska staden.

Guide till Venedig

Venedig är en stad i nordöstra Italien, väl känt för ligga på flera öar med ett antal kanaler och broar. Hela staden är döpt som ett världsarv, känd för att vara en hisnande skönhet med sin arkitektur. Den livliga hamnen i Venedig ligger nära alla sevärdheter, och vatten taxi och transfer avgår från hamnen under hela dagen. Känd för St Marks basilikan och Markusplatsen. Det är det ett populärt turistmål med sin skönhet är ett stort turistmål.

Hitta alternativ till Rovinj Venedig färjor