Biljett sökning

Hitta Folegandros Anafi färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Folegandros till Anafi med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Folegandros till Anafi rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Folegandros Anafi färjor som inkluderar tidtabeller, Folegandros Anafi färjepriser och info hur man bokar Folegandros Anafi färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Anafi till Folegandros sida!

Färjor från Folegandros till Anafi

  • SeaJets
    1 1 Veckovis Folegandros Anafi Ferry (3h 40m)

Guide till Folegandros

Folegandros är en liten grekisk ö i Egeiska havet och bildar delar av Kykladerna. Karavostasiss är den största hamnen som ligger på den södra sidan av ön. Hamnen har minimal anläggningar men har en regelbunden busstrafik som ansluter till de större byarna på ön.

Guide till Anafi

Anafi är en grekisk ö i Kykladerna strax öster om Santorini. Denna vackra ö har en befolkning på under 300 människor, och är så liten att man enkelt kan gå från ena sidan till den andra. Anafi kan endast nås via båt eller färja till den lilla hamnen med regelbundna och pålitliga tjänster till och från fastlandet, hamnen erbjuder enkel tillgång till busstrafik för att utforska Anafi.

Hitta alternativ till Folegandros Anafi färjor