Biljett sökning

Hitta Gdynia Karlskrona färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Gdynia till Karlskrona som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Gdynia till Karlskrona färja! Se nedan för information om Gdynia Karlskrona färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Gdynia till Karlskrona

  • Stena Line
    11 avgångar per vecka Gdynia Karlskrona Färjor (10h 30m)

Guide till Gdynia

Gdynia är en relativt modern hamnstad som ligger i den norra delen av Polen. Gdynia har fortsatt att blomstra sedan slutet av första världskriget. Gdynia är rikt på modern historia och har ett antal museer och sevärdheter. Gdynia ligger 21.5 km från Gdansk och är Polens näst största hamn i Östersjön.

Guide till Karlskrona

Karlskrona ligger i sydöstra Sverige och staden är en av Unescos världsarv. Staden har en stark sjö-historia och en unik charm och skönhet. Färjehamnen i Karlskrona har ett bra utbud av faciliteter för passagerare och är lättillgänglig från motorvägen E22 och direkta tågförbindelser.

Hitta alternativ till Gdynia Karlskrona färjor