Biljett sökning

Hitta Swinoujscie Ystad färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Swinoujscie till Ystad med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Swinoujscie till Ystad. För mer information och en snabb offert på Swinoujscie Ystad färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Swinoujscie Ystad vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Swinoujscie till Ystad

  • Polferries
    14 avgångar per vecka Swinoujscie Ystad Färjor (6h 30m)
  • Unity Line
    14 avgångar per vecka Swinoujscie Ystad Färjor (7h 15m)

Guide till Swinoujscie

Swinoujscie är en hamnstad vid Östersjön i nordvästra Polen. Hamnen i Swinoujscie har goda förbindelser till Danmark och Sverige och har den största hamnen i Polen. Hamnen har bra anläggningarna för person-och godstrafik. Hamnen har goda förbindelser till vägnätet via den europeiska E65 som sträcker sig från Sverige till Grekland och det finns en järnvägsstation inom några minuters promenad från hamnen.

Guide till Ystad

Ystad är en stad i Skåne län i Sverige, staden har blivit en livlig hamn, som ligger nära stadens centrum. Den vackra staden är kantad med traditionella byggnader och vackra landskap med en mängd olika attraktioner och museer, bland annat ett kloster som går tillbaka till år 1267. Ystad ligger mitt i Sveriges södra kust så det är lätt att komma åt med väg-och järnvägsförbindelser.

Hitta alternativ till Swinoujscie Ystad färjor