Biljett sökning

Hitta Guernsey Portsmouth färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Guernsey till Portsmouth med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Guernsey till Portsmouth. För mer information och en snabb offert på Guernsey Portsmouth färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Guernsey Portsmouth vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Guernsey till Portsmouth

  • Condor Ferries
    6 avgångar per vecka Guernsey Portsmouth Färjor (12h 55m)

Guide till Guernsey

Guernsey ligger bland Kanalöarna och är en del av de sydligaste öarna som utgör de brittiska öarna, men är geografiskt sätt närmare till Frankrike med en stark fiske-och sjöfartshistoria. Huvudstaden Guersey har en vacker hamn som är en unik och traditionell, vilket är en fantastisk utsikt när man anländer med färja. Passagerarterminalen ligger i hjärtat av staden, så tillgång till kollektivtrafik och taxi tar ca 10 minuters till fots.

Guide till Portsmouth

Portsmouth är den näst största staden i grevskapet Hampshire på Englands sydkust. Portsmouth har varit en betydande örlogsstaden i århundraden och är hem för kända fartyg såsom Tudor Mary Rose och Lord Nelsons flaggskepp, HMS Victory. Den största hamnen har utmärkta motorvägar och järnvägsförbindelser från alla delar av Storbritannien och alla möjliga anläggning för passagerare i terminalbyggnaden.

Hitta alternativ till Guernsey Portsmouth färjor