Biljett sökning

Hitta Guernsey Poole färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Guernsey till Poole med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Guernsey till Poole rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Guernsey Poole färjor som inkluderar tidtabeller, Guernsey Poole färjepriser och info hur man bokar Guernsey Poole färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Poole till Guernsey sida!

Färjor från Guernsey till Poole

Guide till Guernsey

Guernsey ligger bland Kanalöarna och är en del av de sydligaste öarna som utgör de brittiska öarna, men är geografiskt sätt närmare till Frankrike med en stark fiske-och sjöfartshistoria. Huvudstaden Guersey har en vacker hamn som är en unik och traditionell, vilket är en fantastisk utsikt när man anländer med färja. Passagerarterminalen ligger i hjärtat av staden, så tillgång till kollektivtrafik och taxi tar ca 10 minuters till fots.

Guide till Poole

Poole är en kuststad och hamnstad som ligger på Englands sydkust i Dorset. Poole är en livlig turistort och var en gång en av de mest trafikerade hamnarna i England. Idag är det en kommersiell hamn för gods-och passagerarfärjor och även hem till Royal National Lifeboat Institution. Passagerarterminalen har ett bra utbud av faciliteter och tillgång till kollektivtrafik och vägnät till resten av Storbritannien.

Hitta alternativ till Guernsey Poole färjor