Biljett sökning

Hitta Guernsey St Malo färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Guernsey till St Malo med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Guernsey till St Malo rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Guernsey St Malo färjor som inkluderar tidtabeller, Guernsey St Malo färjepriser och info hur man bokar Guernsey St Malo färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från St Malo till Guernsey sida!

Färjor från Guernsey till St Malo

  • Condor Ferries
    6 avgångar per vecka Guernsey St Malo Färjor (1h 55m)

Guide till Guernsey

Guernsey ligger bland Kanalöarna och är en del av de sydligaste öarna som utgör de brittiska öarna, men är geografiskt sätt närmare till Frankrike med en stark fiske-och sjöfartshistoria. Huvudstaden Guersey har en vacker hamn som är en unik och traditionell, vilket är en fantastisk utsikt när man anländer med färja. Passagerarterminalen ligger i hjärtat av staden, så tillgång till kollektivtrafik och taxi tar ca 10 minuters till fots.

Guide till St Malo

St Malo är en hamnstad i Bretagne i nordvästra Frankrike i Engelska kanalen. Det finns grundläggande passageraranläggningar inom St Malo terminalen med god tillgång till hamnen från N137 motorvägen som är kopplad till resten av Frankrike. Kollektivtrafiken ligger minuter från huvudbyggnaden till fots.

Hitta alternativ till Guernsey St Malo färjor