Biljett sökning

Hitta St Malo Guernsey färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från St Malo till Guernsey med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från St Malo till Guernsey rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer St Malo Guernsey färjor som inkluderar tidtabeller, St Malo Guernsey färjepriser och info hur man bokar St Malo Guernsey färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Guernsey till St Malo sida!

Färjor från St Malo till Guernsey

  • Condor Ferries
    6 avgångar per vecka St Malo Guernsey Färjor (1h 55m)

Guide till St Malo

St Malo är en hamnstad i Bretagne i nordvästra Frankrike i Engelska kanalen. Det finns grundläggande passageraranläggningar inom St Malo terminalen med god tillgång till hamnen från N137 motorvägen som är kopplad till resten av Frankrike. Kollektivtrafiken ligger minuter från huvudbyggnaden till fots.

Guide till Guernsey

Guernsey ligger bland Kanalöarna och är en del av de sydligaste öarna som utgör de brittiska öarna, men är geografiskt sätt närmare till Frankrike med en stark fiske-och sjöfartshistoria. Huvudstaden Guersey har en vacker hamn som är en unik och traditionell, vilket är en fantastisk utsikt när man anländer med färja. Passagerarterminalen ligger i hjärtat av staden, så tillgång till kollektivtrafik och taxi tar ca 10 minuters till fots.

Hitta alternativ till St Malo Guernsey färjor