Biljett sökning

Hitta Ibiza Barcelona färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Ibiza till Barcelona med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Ibiza till Barcelona. För mer information och en snabb offert på Ibiza Barcelona färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Ibiza Barcelona vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Ibiza till Barcelona

  • Balearia
    5 avgångar per vecka Ibiza Barcelona Färjor (8h 58m)
  • Trasmediterranea
    6 avgångar per vecka Ibiza Barcelona Färjor (8h 30m)

Guide till Ibiza

Ibiza är en ö i Medelhavet utanför Valencia i Spanien. Ibizas färjehamn är belägen i den största staden och är lätt tillgänglig via kollektivtrafik. Hamnen erbjuder ett komplett utbud av persontrafik och faciliteter.

Guide till Barcelona

Barcelona är huvudstad i Katalonien och den näst största staden i Spanien. Idag är staden världsledande inom turism och handel, och är ett av världens största globala städer. Barcelona är också en stor knutpunkt med en av Europas viktigaste hamnar, anslutningar till de omfattande motorvägarna och höghastighetståg som ansluter till Spanien, Frankrike och övriga Europa.

Hitta alternativ till Ibiza Barcelona färjor