Biljett sökning

Hitta Ibiza Valencia färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Ibiza till Valencia med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Ibiza till Valencia. För mer information och en snabb offert på Ibiza Valencia färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Ibiza Valencia vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Ibiza till Valencia

  • Balearia
    7 avgångar per vecka Ibiza Valencia Färjor (5h 0m)
  • Trasmediterranea
    6 avgångar per vecka Ibiza Valencia Färjor (4h 45m)

Guide till Ibiza

Ibiza är en ö i Medelhavet utanför Valencia i Spanien. Ibizas färjehamn är belägen i den största staden och är lätt tillgänglig via kollektivtrafik. Hamnen erbjuder ett komplett utbud av persontrafik och faciliteter.

Guide till Valencia

Valencia är huvudstaden i regionen Valencia och den tredje största staden i Spanien. Hamnen i Valencia är den största i Spanien och en av de största på Medelhavets kust. Staden har många historiska byggnader inklusive en medeltida katedral och fantastiska stadsportar. Färjehamnen är väl skyltade från vägarna och det finns kollektivtrafik i staden.

Hitta alternativ till Ibiza Valencia färjor