Biljett sökning

Hitta Iraklia Aegiali färjor på Ferries.se

Genom att använda Ferries.se kan du enkelt hitta och boka färjor från Iraklia till Aegiali med alla ledande färjerederier.

Ferries.se gör det enkelt för er att hitta billiga och prisvärda Färjor från Iraklia till Aegiali. För mer information och en snabb offert på Iraklia Aegiali färjorna, vänligen "Välj er avreseort", "Antal passagerare" (inklusive föraren om ni har ett fordon) och klicka på "Sök".

Om ni föredrar att hitta en alternativ väg till Iraklia Aegiali vänligen välj en annan från de alternativa länkarna nedan.

Färjor från Iraklia till Aegiali

  • SeaJets
    1 1 Veckovis Iraklia Aegiali Ferry (1h 50m)

Guide till Iraklia

Iraklia är en liten och pittoresk ö i Kykladerna i Grekland. Hamnen i Iraklia är belägen i centrum av staden och är omgiven av vackra affärer och restauranger. Hamnen har få anläggningar och de flesta bekvämligheter finns inom staden. Vägnätet är grundläggande så ön utforskas bäst till fots eller på motorcykel, som finns att hyra i stan.

Guide till Aegiali

Aegiali är en liten hamnby som är byggd i en djup dal med en stor vik. Hamnen är väl utrustad för turister och är en del av ögruppen Kykladerna, som har regelbundna färjor till och från de omgivande öarna.

Hitta alternativ till Iraklia Aegiali färjor