Biljett sökning

Hitta Iraklia Katapola färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Iraklia till Katapola som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Iraklia till Katapola färja! Se nedan för information om Iraklia Katapola färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Iraklia till Katapola

Guide till Iraklia

Iraklia är en liten och pittoresk ö i Kykladerna i Grekland. Hamnen i Iraklia är belägen i centrum av staden och är omgiven av vackra affärer och restauranger. Hamnen har få anläggningar och de flesta bekvämligheter finns inom staden. Vägnätet är grundläggande så ön utforskas bäst till fots eller på motorcykel, som finns att hyra i stan.

Guide till Katapola

Katapola (Amorgos) är den östligaste ön i ögruppen Kykladerna. Det finns två små hamnar och en vacker port som kantas av restauranger och tavernor. Det finns båtplatser för de färgglada fiskebåtarna och besökande segelbåtar.

Hitta alternativ till Iraklia Katapola färjor