Biljett sökning

Hitta Ischia Salerno färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Ischia till Salerno med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Ischia till Salerno rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Ischia Salerno färjor som inkluderar tidtabeller, Ischia Salerno färjepriser och info hur man bokar Ischia Salerno färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Salerno till Ischia sida!

Färjor från Ischia till Salerno

  • Alilauro
    7 avgångar per vecka Ischia Salerno Färjor (3h 0m)

Guide till Ischia

Ischia är en vulkanisk ö i den norra änden av Neapelbukten. Ischia är den största ön i Neapelbukten och anses vara den vackraste. Hamnen i Ischia är en vacker och livlig hamn med regelbundna förbindelser till och från fastlandet.

Guide till Salerno

Salerno är en stad i sydvästra Italien som ligger på Salernobukten i Tyrrenska havet. Salerno är den största staden nära Amalfikusten, som omfattar städerna Amalfi och Positano. Staden har en lång historia och är fylld med sevärdheter och arkitektur för besökande turister att beundra. Den viktigaste hamnen i Salerno är beläget väster om staden och är lätt att nå med bil och kollektivtrafik och har bra passageraranläggningar.

Hitta alternativ till Ischia Salerno färjor