Biljett sökning

Fӓrjehamnar I Island

Klicka här för karta

Hitta färjor till Island på Ferries.se

Ferries.se har ett stort utbud av Färjor till Island med olika rederier från alla de primära hamnarna och även de mindra kända hamnarna.

Ferries.se kan för tillfället erbjuda resor till 3 hamnar från Island med många olika destinationer.

För information om färjor till Island kan ni finna nedanför. Om ni redan är redo för att göra en bokning eller få en prisuppgift, får ni välja önskad rutt från menyn.

Guide till Island

Island är en ö i Nordatlanten, ett stort land med en liten befolkning. Det är känt för sina varma källor, gejsrar och aktiva vulkaner och i de mörkare vintermånaderna kan man skåda en fantastisk utsikt över norrskenen. Lavafält täcker mycket av landet och varmt vatten pumpas från under marken för att leverera en stor del av landets uppvärmning. Island innehåller några av de mest imponerande naturliga underverk i Europa. Huvudstaden i Reykjavik är full av Viking historia och har blivit känd för sitt nattliv, isländskarna vet verkligen hur man festar! Fram till för 20 år sedan Island var en väl bevarad hemlighet, men blev en stor turistattraktion på senare år Island och landet har en levnadsstandard som är en bland de högsta i världen.

Hitta färjor till Island