Biljett sökning

Hitta Jersey Portsmouth färjor på Ferries.se

På Ferries.se kan ni boka färjor från Jersey till Portsmouth med alla de stora rederierna.

Att hitta ett billigt pris på Färjor från Jersey till Portsmouth rutten hade inte kunnat vara enklare än med Ferries.se! För att hitta mer Jersey Portsmouth färjor som inkluderar tidtabeller, Jersey Portsmouth färjepriser och info hur man bokar Jersey Portsmouth färjor. Var vänlig och välj er färjerutt, antalet passagerare (inkluderat föraren), och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar en annan rutt, vänlig och klicka på en av Trieste Durres alternativa länkar.

Åka en annan väg? Besök då vår Färjor från Portsmouth till Jersey sida!

Färjor från Jersey till Portsmouth

  • Condor Ferries
    7 avgångar per vecka Jersey Portsmouth Färjor (8h 55m)

Guide till Jersey

Ön Jersey är den största av Kanalöarna. Hamnen i Jersey ligger vid södra änden av ön och det finns två portar för passagerar-och bilfärjor som besöker öarna från båda sidor av kanalen. Båda har ett komplett utbud av faciliteter och buss och taxi tjänster som utförs direkt utanför terminalbyggnaden.

Guide till Portsmouth

Portsmouth är den näst största staden i grevskapet Hampshire på Englands sydkust. Portsmouth har varit en betydande örlogsstaden i århundraden och är hem för kända fartyg såsom Tudor Mary Rose och Lord Nelsons flaggskepp, HMS Victory. Den största hamnen har utmärkta motorvägar och järnvägsförbindelser från alla delar av Storbritannien och alla möjliga anläggning för passagerare i terminalbyggnaden.

Hitta alternativ till Jersey Portsmouth färjor