Biljett sökning

Hitta Portsmouth Jersey färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Portsmouth till Jersey som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Portsmouth till Jersey färja! Se nedan för information om Portsmouth Jersey färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Portsmouth till Jersey

  • Condor Ferries
    7 avgångar per vecka Portsmouth Jersey Färjor (10h 20m)

Guide till Portsmouth

Portsmouth är den näst största staden i grevskapet Hampshire på Englands sydkust. Portsmouth har varit en betydande örlogsstaden i århundraden och är hem för kända fartyg såsom Tudor Mary Rose och Lord Nelsons flaggskepp, HMS Victory. Den största hamnen har utmärkta motorvägar och järnvägsförbindelser från alla delar av Storbritannien och alla möjliga anläggning för passagerare i terminalbyggnaden.

Guide till Jersey

Ön Jersey är den största av Kanalöarna. Hamnen i Jersey ligger vid södra änden av ön och det finns två portar för passagerar-och bilfärjor som besöker öarna från båda sidor av kanalen. Båda har ett komplett utbud av faciliteter och buss och taxi tjänster som utförs direkt utanför terminalbyggnaden.

Hitta alternativ till Portsmouth Jersey färjor