Biljett sökning

Hitta Poole Jersey färjor på Ferries.se

På Ferries.se är det enkelt att hitta det billigaste priset för Färjor från Poole till Jersey med alla de stora färjerederierna mellan Poole till Jersey!

För att se erbjudanden, kan ni enkelt välja er överfart och antalet passagerare och sedan tryck på sök för och se vad som finns mellan Poole Jersey.

För alternativa överfarter, klicka på någon av Poole eller Jersey länkarna på denna sida.

Färjor från Poole till Jersey

Guide till Poole

Poole är en kuststad och hamnstad som ligger på Englands sydkust i Dorset. Poole är en livlig turistort och var en gång en av de mest trafikerade hamnarna i England. Idag är det en kommersiell hamn för gods-och passagerarfärjor och även hem till Royal National Lifeboat Institution. Passagerarterminalen har ett bra utbud av faciliteter och tillgång till kollektivtrafik och vägnät till resten av Storbritannien.

Guide till Jersey

Ön Jersey är den största av Kanalöarna. Hamnen i Jersey ligger vid södra änden av ön och det finns två portar för passagerar-och bilfärjor som besöker öarna från båda sidor av kanalen. Båda har ett komplett utbud av faciliteter och buss och taxi tjänster som utförs direkt utanför terminalbyggnaden.

Hitta alternativ till Poole Jersey färjor