Biljett sökning

Hitta Kiel Göteborg färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Kiel till Göteborg överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Kiel till Göteborg på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Kiel Göteborg färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Kiel Göteborg färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Kiel Göteborg länkarna nedan.

Färjor från Kiel till Göteborg

  • Stena Line
    5 avgångar per vecka Kiel Göteborg Färjor (15h 0m)

Guide till Kiel

Kiel är en stor stad i Tyskland. På grund av sitt geografiska läge på den sydvästra kusten av Östersjön, har det blivit ett populärt maritima centrum för Tyskland. Det är ett hem till den tyska marinen Det är en viktig hamn för kryssningsfartyg på Östersjön. Hamnen i Kiel har moderna och välutrustade passagerarterminaler samt förstklassig passageraranläggningar. Vägförbindelser via A7 motorvägen till resten av Tyskland och tågförbindelser till resten av det tyska järnvägsnätet.

Guide till Göteborg

Göteborg är den näst största staden i Sverige som ligger på västkusten. Historia, sjöfart och handel spelar en viktig roll i ekonomin i staden och Göteborgs hamn har sedan dess blivit den största hamnen i Skandinavien. Hamnen har tre passagerarfärjeterminaler och en kryssningsterminal, alla är fullt utrustade med en rad faciliteter och tillgång till kommunikationer och motorvägsförbindelser.

Hitta alternativ till Kiel Göteborg färjor