Biljett sökning

Hitta Kiel Oslo färjor på Ferries.se

Ferries.se har alla de viktigaste rederierna på Kiel till Oslo överfarten.

Vi erbjuder fantastiska erbjudanden på alla Färjor från Kiel till Oslo på Ferries.se kommer man inte bli besviken! För att hitta mer info om Kiel Oslo färjor som tidtabeller, priser och information om hur man bokar Kiel Oslo färjor välj önskad rutt, antal passagerare och sedan klicka på sök.

Om ni föredrar att få en offert eller boka på en annan överfart, vänligen klicka på en av Kiel Oslo länkarna nedan.

Färjor från Kiel till Oslo

  • Color Line
    10 avgångar per vecka Kiel Oslo Färjor (20h 0m)

Guide till Kiel

Kiel är en stor stad i Tyskland. På grund av sitt geografiska läge på den sydvästra kusten av Östersjön, har det blivit ett populärt maritima centrum för Tyskland. Det är ett hem till den tyska marinen Det är en viktig hamn för kryssningsfartyg på Östersjön. Hamnen i Kiel har moderna och välutrustade passagerarterminaler samt förstklassig passageraranläggningar. Vägförbindelser via A7 motorvägen till resten av Tyskland och tågförbindelser till resten av det tyska järnvägsnätet.

Guide till Oslo

Oslo är huvudstaden i Norge och är ett viktigt centrum för maritim handel och industri i Europa, centrum för några av världens största rederier. Hamnen är belägen i centrum av Oslo och är Norges största godshamn samt passagerarhamn. Hamnen har bra faciliteter och är lättillgängligt med väg-och järnvägsförbindelser.

Hitta alternativ till Kiel Oslo färjor