Biljett sökning

Hitta Kiel Klaipeda färjor på Ferries.se

Vi jämför priser med alla de mest populära färjerederier så att vi kan förse er med den billigaste Färjor från Kiel till Klaipeda som är tillgänglig. Vi får informationen direkt från operatören, så att vi kan erbjuda er den perfekta färjan för att anpassa till era behov.

På Ferries.se, är det otroligt enkelt att boka er Kiel till Klaipeda färja! Se nedan för information om Kiel Klaipeda färjelinjen och dess alternativ, och sedan välja önskad färjelinje och sök ovan!

Färjor från Kiel till Klaipeda

  • DFDS Seaways
    7 avgångar per vecka Kiel Klaipeda Färjor (20h 0m)

Guide till Kiel

Kiel är en stor stad i Tyskland. På grund av sitt geografiska läge på den sydvästra kusten av Östersjön, har det blivit ett populärt maritima centrum för Tyskland. Det är ett hem till den tyska marinen Det är en viktig hamn för kryssningsfartyg på Östersjön. Hamnen i Kiel har moderna och välutrustade passagerarterminaler samt förstklassig passageraranläggningar. Vägförbindelser via A7 motorvägen till resten av Tyskland och tågförbindelser till resten av det tyska järnvägsnätet.

Guide till Klaipeda

Klaipeda ligger i Litauen på den östra kusten av Östersjön och är den enda hamnen i Litauen. Det finns dagliga förbindelser från Klaipeda till Tyskland och Sverige och är stor nog att rymma stora kryssningsfartyg och fraktfartyg. Passagerarfärjeterminalen är mycket väl utrustade med alla moderna faciliteter för att tillgodose det växande antalet passagerare som passerar Litauen varje år.

Hitta alternativ till Kiel Klaipeda färjor